Meer resultaten voor administratiekantoor te koop

administratiekantoor te koop
Administratie-/accountantskantoor of klantenportefeuille Midden Nederland en/of Flevoland Overname Experts.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Overname-expert: John Oostveen, oostveen@overname-experts.nl / 06-38928400. Dit bericht werd geplaatst in Bedrijven Gezocht en getagged met accountantskantoor, administratiekantoor, te koop gevraagd op 29 maart, 2017 door OE-beheer. Wat is de waarde van mijn onderneming?
Vloerkleden design
Zoeken Higherlevel Het forum over innovatie en ondernemerschap, voor starters en groeiers.
Laatste bericht op 22 november 2012 door Michel_S in Fiscale zaken. Aantal berichten: 9 Bestaande VOF geleidelijk overnemen. staat een administratiekantoor te koop waar ik interesse in heb. Laatste bericht op 19 augustus 2012 door kabouter40 in Rechtsvormen, vennootschaps en ondernemingsrecht.
piano verhuizen
Te koop aangeboden en gevraagd. PrimusPrimus.
Te koop aangeboden en gevraagd. Plaats gratis uw advertentie in te koop aangeboden/te koop gevraagd. Selecteer een kolom om in te zoeken. Typ iets in om naar te zoeken. Aangeboden of gevraagd. Over te nemen per. Totaal Aantal Records Gevonden: 45, toon 10 per pagina Profiel Aangeboden of gevraagd Soort bedrijf Provincie FTE Rechtsvorm Over te nemen per Advertentie kop Omschrijving Vraagprijs. Assurantie/ Hypotheek kantoor, schade, leven, kredieten en eigen landelijke makelaardij. Zeer goed lopend groot Assurantie/hypotheek kantoor midden Brabant. Omzet 470.000 Bedrijf bestaat meer dan 18 jaar. eigenaren blijven deels meewerken. Groothandel in automatisering, kantoorartikelen voor het MKB, Retailbrache en Semi-overheid. Aangeboden Groothandel in automatisering, kantoorartikelen voor het MKB, Retailbrache en Semi-overheid. viskraam regio rijswijk. viskraam regio rijswijk. viskraam regio rijswijk. Kleine of middelgrote schade-portefeuille gezocht in bijv. Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Limburg. Administratiekantoor of Klantportefeuille.
telefoon-accessoires
Samenwerken CijferAdvies.
Informatie voor administratiekantoren. Belastingadvies en aangifte. Informatie voor administratiekantoren. Belastingadvies en aangifte. De kracht van samen. Voor zelfstandige administriekantoren die geloven sterker te staan door samen op te trekken op het gebied van klantenwerving, boekhouding en ondernemen. MAAK EEN AFSPRAAK.
beleggen nl
Portefeuille van administratiekantoor te koop aangeboden profiel.
Portefeuille van administratiekantoor te koop aangeboden Dit administratiekantoor, in de omgeving van Breda wil een deel van zijn portefeuille overdragen. De reden is dat de eigenaar het administratiekantoor op kleinere schaal wil voortzetten. Er zijn verschillende scenario's' waarbij de omva.
rimpels bovenlip behandelen
Administratiekantoor verkopen of kopen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Te koop gevraagd. Missie en visie. Administratiekantoor kopen of verkopen? Denk je erover jouw administratiekantoor te willen verkopen? Wil je weten of er kopers zijn die interesse hebben jouw administratiekantoor te kopen? Op Bedrijventekoop.nl kan je jouw administratiekantoor anoniem in de verkoop zetten.
vijver aanleggen metselen
Deelstra Jansen: Allround administratiekantoor in Leeuwarden.
Maakt iemand kosten voor een inburgeringscursus? Dan staan deze kosten in een te ver verwijderd verband tot een concrete vorm van inkomensverwerving om te kunnen worden aangemerkt als scholingsuitgaven. lees verder Bron: Fiscaalinfo.nl. Bestuurder die van kale kip plukt, is aansprakelijk.
boekhouder den haag
ter overname administratiekantoor te koop gevraagd.
ter overname administratiekantoor te koop gevraagd administratiekantoor. Klein Administratiekantoor Zaanstreek. Meer info over bedrijf. Vul uw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend benaderen wij u discreet en wordt uw informatie geheel vertrouwelijk gehouden en behandeld.
administratiekantoor leiden
Portefeuille.
Te koop aangeboden een kwalitatief hoogstaand administratie en advieskantoor in de regio Amsterdam Zuid met een netto omzet tussen 12, mio en 13, mio over 2017. Ter overname aangeboden een administratiekantoor in de regio Tiel. Omzet 100.000 250.000. Kwalitatief hoogstaand accountantskantoor met een aantrekkelijke auditportefeuille en adviesomzet zoekt fusie of samenwerking.

Contacteer ons