Meer resultaten voor overname administratiekantoor

overname administratiekantoor
Portefeuille.
Een accountantskantoor is op zoek naar overname in de regio Zuid-West Gelderland / Noord-Oost Utrecht van e en accountants, administratie of belastingadvieskantoor met een omzet tot ongeveer 500.000. Ter overname gevraagd in de driehoek Groningen-Assen-Drachten, een accountantskantoor, administratiekantoor of belastingadvieskantoor.
lening overnemen
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
De Fusie Overname markt. Administratiekantoor omgeving Hilversum. Onze cliƫnt is een administratiekantoor dat gelegen is in de omgeving van Hilversum en een omzet heeft van circa EUR 250.000 EUR 300.000. Met 3 ervaren medewerkers 25, FTE bedient het kantoor circa 80 bedrijven uit diverse sectoren in het MKB.
lening overnemen
Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl.
Zo bent u snel een stap dichterbij een succesvolle overname van uw administratiekantoor. Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl. Bent u op zoek naar een administratiekantoor die ter overname aangeboden wordt? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden administratiekantoren.
lening overnemen
Administratiekantoor ter overname gezocht op Brookz.
BEKIJK HELE PROPOSITIE Klik hier om in te loggen. Administratiekantoor of klantenportefeuille. Zoekgebied is Midden Nederland en/of Flevoland. De gezochte onderneming. De kopende partij heeft zowel interesse in kleinere kantoren/portefeuilles tot 200.000 omzet, als in grotere kantoren/portefeuilles met een omzet tot circa 500.000.
Vraagprijs boekhouding administratiekantoor.
Wij A, Uitzendbureau, Payrol bedrijf Administratiekantoor gaan samen met een vastgoedbeheer maatschappij B allebei 50% nemen in een nieuw op te richten BV waar onze administratiekantoor werkzaamheden in onder gebracht gaan worden. Verwachte jaaromzet ingebracht door B: 60.000., Brutowinst: 35/40.000, op basis omzet B. Voorgestelde factor overname portfolio: 25.
Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden profiel.
add_circle Financiele koper optimaliseert het bedrijf in huidige vorm. add_circle Strategische koper voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf. Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden Door persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar van dit groeiende en innovatieve administratiekantoor zijn bedrijf verkopen.
Te koop aangeboden en gevraagd. PrimusPrimus.
Voor heel Nederland: zelfstandige ondernemers op het gebied van schuldhulpverlening en ondernemerscoaching; je wordt eigenaar franchisenemer van je eigen OXYZkantoor; van huis uit starten is mogeijk. gevraagd klein administratiekantoor. ter overname gevraagd een administratiekantoor, gehele of een deel van de portefeuille binnen een straal van 20 km van Uithoorn.
Administratiekantoor verkopen of kopen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Bedrijventekoop.nl biedt deze mogelijkheden niet alleen voor een administratiekantoor maar ook voor allerlei andere vormen van dienstverlening zoals assurantietussenpersonen, bemiddelaars in onroerende zaken, economische en organisatieadviesbureaus, ict-dienstverlening, internetbedrijven, schoonmaakbedrijven en kinderdagverblijven. Klik hier voor het totaaloverzicht. Weet je wat er allemaal komt kijken bij een overname van een administratiekantoor of juist de verkoop van uw administratiekantoor?
Administratiekantoor gezocht ter overname Wilde Groep.
Administratiekantoor gezocht ter overname. 21 08 13. Comments are off. Wilde Belastingadvies is ondanks de crisis aan het groeien. Om de groei echter een extra stimulans te geven zijn wij opzoek naar administratiekantoor/belastingadvieskantoor die zijn portefeuille wil verkopen. Wij zoeken in de regio t Gooi en of Amsterdam.

Contacteer ons