Op zoek naar overname administratiekantoor?

overname administratiekantoor
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountants of administratiekantoor in de regio Dordrecht/Bergen op Zoom/Roosendaal. Zij willen bij voorkeur op korte termijn een kantoor overnemen met een omzet tussen de 250.000 en 500.000. Onze opdrachtgever is een klein accountantskantoor gevestigd in het gebied waar we op zoek zijn naar een kantoor ter overname.
Overname Lening
Administratiekantoor verkopen of kopen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Administratiekantoor kopen of verkopen? Denk je erover jouw administratiekantoor te willen verkopen? Wil je weten of er kopers zijn die interesse hebben jouw administratiekantoor te kopen? Op Bedrijventekoop.nl kan je jouw administratiekantoor anoniem in de verkoop zetten. Ben je juist als koper geïnteresseerd in bedrijfsovername?
overname bedrijf
Fransen Administratiekantoor Consultancy B.V.
Reorganisatie, waardering, bedrijfsopvolging, fusie en overname. Wat gaat het Belastingplan 2019 allemaal brengen? Over een paar weken is het alweer Prinsjesdag. Dan zal ook het Belastingplan. Verplichtstelling arbodienst of bedrijfsarts per 01-07-2018. Verplichtstelling arbodienst of bedrijfsarts per 1 juli 2018 Heeft u als werkgever geen basiscontract met een bedrijfsarts of arbodienst? Belastingplannen kabinet Rutte III. Hieronder in het kort de plannen op het gebied van het belastingstelsel, Wet DBA, pensioenstelsel, arbeidsrecht en sociale zekerheid. 2394 CH, Hazerswoude-Rijndijk. T 071 341 6219. Leave this field empty if you're' human.: 2018 Fransen Administratiekantoor Consultancy B.V.
Overname Lening
Te koop aangeboden en gevraagd. PrimusPrimus.
Administratiekantoor AA-niveaumedewerker ter overname. Klein kantoor centraal gelegen Midden Brabant, omzet plm 50.000 1 medewerker. Klein administratiekantoor of portefeuille. Klein administratiekantoor regio Rotterdam gezocht. Wij zijn op zoek naar een klein administratiekantoor of portefeuille in de omgeving van Rotterdam ter uitbreiding van ons kantoor.
overname bedrijf
Stichting Administratiekantoor STAK Wat is het en wat is het voordeel?
Stel je vraag. Een Stichting Administratiekantoor, beter bekend als de STAK, wordt voor een aantal doeleinden gebruikt. De meest bekende en voornaamste reden voor ondernemers is het waarborgen van anonimiteit voor de uiteindelijk winstgerechtigden. Ook gebruiken grote beursgenoteerde bedrijven de STAK om zich te beschermen tegen een vijandige overname.
Overname Lening
Administratiekantoor Arnhem nodig? Bekijk maatwerk van SolidusABC.
Accountant of administratiekantoor Arnhem? Niet elke onderneming heeft een accountant nodig. Maar een administratiekantoor kan je werk als ondernemer enorm verlichten. Zeker als je te maken krijgt met personeel, bedrijfsgroei, fusie of overname is het wel duidelijk. Wat jij nodig hebt, is een administratiekantoor.
lease overname
VERKOCHT.
Kopen van een bedrijf. Opvolging binnen de familie. VERKOCHT Administratiekantoor incl. Aanbod 2 februari 2018 Adela Bot. Snel groeiend administratiekantoor salarisadministratie in de Randstad. De onderneming gedreven in de vorm van een eenmanszaak is opgericht in 2014., en is qua omzet sinds haar oprichting zeer sterk gegroeid.
horeca overname
administratiekantoor zoetermeer administratiekantoor rotterdam administratiekantoor ter overname.
Erik Maassen 2017-12-21T0923540000: Ter overname gezocht: accountants of administratiekantoor in de driehoek Arnhem Apeldoorn Amersfoort. Namens een relatie zijn we op zoek naar een accountants of administratiekantoor in de driehoek Arnhem Apeldoorn Amersfoort. Erik Maassen 2017-12-21T1019370000: Ter overname gezocht: accountants of administratiekantoor in de provincies Groningen en Drenthe.
administratiekantoor zwolle
administratiekantoor groningen administratiekantoor zeeland administratiekantoor ter overname.
Zo bent u snel een stap dichterbij een succesvolle overname van uw administratiekantoor. Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl. Bent u op zoek naar een administratiekantoor die ter overname aangeboden wordt? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden administratiekantoren.
lease overname

Contacteer ons