Resultaten voor administratiekantoor ter overname

administratiekantoor ter overname
Administratiekantoor Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Te koop aangeboden een deel van de klantenportefeuille van een administratiekantoor in de regio Zuid Holland. Er worden verschillende diensten aangeboden zoals; financiƫle administraties, loonadministratie, jaarrekeningen, fiscale aangiften voor zowel MKB's' als ZZP'ers. De klanten bevinden zich voornamelijk in Gouda en omstreken en zijn al jaren terugkerende klanten. De overname kan plaatsvinden met of zonder huurlocatie en tevens zijn er 3 personeelsleden betrokken bij de overname.
beste wasmachine 2017
Speurders.nl: Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop.
Gevonden op Speurders.nl: Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop. Stuur door naar. Wegens het stopzetten van activiteiten ter overname aangeboden: IDEALE START VOOR JE EIGEN GARAGE. 19 uur geleden Linne Limburg. Bezoek website Garage website en items ter overname. Ter overname een mooie nachtclub in MARBELLA.
weekend barcelona
ter overname administratiekantoor te koop gevraagd.
ter overname administratiekantoor te koop gevraagd administratiekantoor. Klein Administratiekantoor Zaanstreek. Meer info over bedrijf. Vul uw gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend benaderen wij u discreet en wordt uw informatie geheel vertrouwelijk gehouden en behandeld.
adwords keyword
Maes en Partners Accountantskantoor te koop in Zuid-Holland.
Wanneer u ervoor kiest om een administratiekantoor over te nemen dient er veel, zoals bijvoorbeeld papierwerk, geregeld te worden. Als een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, zorgen wij ervoor dat deze verkocht wordt en begeleiden wij u ook met het papierwerk. Heeft u een administratiekantoor ter overname aangeboden?
no cure no pay incasso
Vraag Aanbod FullFinance dienstverlener voor de accountancymarkt.
Ter overname gezocht: accountants of administratiekantoor in West-Friesland. Voor een lokaal mkb-accountantskantoor in West-Friesland zijn we op zoek naar een overnamekandidaat. Het gezochte kantoor dient eveneens in West-Friesland gevestigd te zijn en minimaal 75.000 en maximaal 500.000 omzet per jaar te genereren.
Oxball
Maes en Partners Administratiekantoor ter overname.
Bel 088-0278200 als u onze ondersteuning wenst nu uw administratiekantoor ter overname staat aangeboden. Een administratiekantoor laten overnemen. Als u uw kantoor ter overname beschikbaar stelt, volgen wij de volgende werkwijze om een zo goed mogelijke deal te realiseren voor u.:
Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl.
Zo bent u snel een stap dichterbij een succesvolle overname van uw administratiekantoor. Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl. Bent u op zoek naar een administratiekantoor die ter overname aangeboden wordt? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden administratiekantoren.
Starthoreca Administratie.
Agri Turismo in Italiƫ ter overname aangeboden! Kandidaten gezocht trainingen ZiN. Horeca administratie en boekhouding voor uw horecabedrijf. Administratie en boekhouding in de horeca dient vanaf de eerste dag te draaien. Administratie en boekhouding in de horeca dient vanaf de eerste dag te draaien.
Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden profiel.
add_circle Financiele koper optimaliseert het bedrijf in huidige vorm. add_circle Strategische koper voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf. Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden Door persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar van dit groeiende en innovatieve administratiekantoor zijn bedrijf verkopen.

Contacteer ons