Meer resultaten voor administratiekantoor ter overname

administratiekantoor ter overname
Een bedrijf overnemen? Zo pak je dat verstandig aan Ikgastarten.
Volgens de Kamer van Koophandel worden er jaarlijks zo'n' vijftienduizend bedrijven ter overname aangeboden. Dit zijn bijvoorbeeld praktijken van huisartsen of tandartsen die met pensioen gaan of een slager die zijn zaak overdraagt aan een personeelslid. Momenteel staan er ook veel familiebedrijven in de etalage, omdat er binnen de familie geen geschikte opvolger kan worden gevonden.
administratiekantoor arnhem
Administratiekantoor gezocht ter overname Wilde Groep.
Administratiekantoor gezocht ter overname. 21 08 13. Comments are off. Wilde Belastingadvies is ondanks de crisis aan het groeien. Om de groei echter een extra stimulans te geven zijn wij opzoek naar administratiekantoor/belastingadvieskantoor die zijn portefeuille wil verkopen. Wij zoeken in de regio t Gooi en of Amsterdam.
inch
Nieuwsbrief juli 2015.
Ter overname gezocht administratiekantoor provincie Friesland. Voor een opstartend administratiekantoor zijn wij in het gebied: Assen, Groningen, Steenwijk, Joure, Wolvega op zoek naar een administratiekantoor of portefeuille ter overname. De maximale omzet bedraagt 350.000. Het kantoor hoeft niet verplaatsbaar te zijn.
bedrijf ter overname
Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl.
Zo bent u snel een stap dichterbij een succesvolle overname van uw administratiekantoor. Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl. Bent u op zoek naar een administratiekantoor die ter overname aangeboden wordt? Op Bedrijfsovernameplein.nl vindt u een actueel aanbod van te koop aangeboden administratiekantoren.
google advertentie
Administratiekantoor kopen Finovion.
Het administratiekantoor kopen vraagt een behoorlijke investering van u, terwijl u niet precies weet of de klanten van het overnemende kantoor met u willen samenwerken. Op basis van onze ervaring kunnen w melden dat 2 jaar na de overname nog maar de helft van de klantenportefeuille actief is.
babyfoon
ter overname administratiekantoor te koop gevraagd administratiekantoor Archieven Bedrijfsbemiddeling.
Patent te koop. ter overname administratiekantoor te koop gevraagd administratiekantoor. Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Bedrijven te koop. Bedrijf verkopen No Cure No Pay. Bedrijven te koop gevraagd. Patent te koop. Patent verkopen No Cure No Pay.
peha
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
Accountantskantoor West Nederland. Voor twee ondernemende partners van een accountantskantoor in de regio Rotterdam zoeken we een accountants of hoogwaardig administratiekantoor met een omzet van tussen de 200.000 en 500.000 ter overname. De automatisering is uitstekend voor elkaar en onze cliƫnt streeft ernaar deze expertise ook elders toe te passen en om de twee kantoren samen.
relatietherapie hillegom
Ter overname aangeboden: administratiekantoor Alkmaar/Heerhugowaard Accountancy Vanmorgen.
Vreemde valuta: automatiseer je internationale boekhouding. Vraag en aanbod. Accountantskantoor te koop aangeboden regio t Gooi. Ter overname gezocht: accountantskantoor in Zuid-Holland. Accountants of administratiekantoor ter overname in Limburg / Oost Brabant. Accountants of administratiekantoor ter overname in Oost Brabant.
noppenfolie
Administratiekantoor verkopen of kopen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Wil je eerst informatie over wat er komt kijken bij het verkopen van een administratiekantoor of juist bij het kopen van een administratiekantoor? Lees dan eerst ons boek met aanvullende informatie over zowel bedrijf verkopen als bedrijf kopen. Wil je een administratiekantoor kopen?
artiest boeken

Contacteer ons