Zoeken naar administratiekantoor overnemen

administratiekantoor overnemen
Administratiekantoor overnemen via Bedrijfsovernameplein.nl.
Cash is king Onverwacht veel reacties en een koper Serieuzere reacties dan via andere kanalen De markt veranderde! Bekijk alle ervaringen van ondernemers. Bent u geïnteresseerd in het overnemen van een administratiekantoor of wilt u uw administratiekantoor juist ter overname aanbieden?
btw administratie
Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden.
Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden Door persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar van dit groeiende en innovatieve administratiekantoor zijn bedrijf verkopen. Dankzij slim ontwikkelde softwaretools krijgen klanten periodiek een dashboard waardoor zij beter inzicht krijgen in hun bedrijf en het administratie kantoor meer een partner is.
administratie
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
Administratiekantoor regio Amersfoort. Dit is een prachtige kans voor een ondernemer of administratiekantoor om zich in de regio Amersfoort te vestigen of haar marktpositie te verstevigen. Onze cliënt heeft een rendabel administratiekantoor met een omzet van circa 150.000 en stabiele klantenportefeuille.
buddha to buddha
TE KOOP AANGEBODEN TPM.
7019B: administratiekantoor regio Amersfoort. Te koop aangeboden een administratiekantoor in de regio Amersfoort. Eigenaresse wil haar kantoor om overdragen en zich richten op andere activiteiten. Wel wil zij nog gedurende een korte periode betrokken blijven om de overdracht soepel te laten verlopen.
disselslot
Administratiekantoor verkopen of kopen bedrijfsovername bedrijfsoverdracht.
Wil je je administratiekantoor verkopen? Bekijk hier de mogelijkheden. Bedrijventekoop.nl biedt deze mogelijkheden niet alleen voor een administratiekantoor maar ook voor allerlei andere vormen van dienstverlening zoals assurantietussenpersonen, bemiddelaars in onroerende zaken, economische en organisatieadviesbureaus, ict-dienstverlening, internetbedrijven, schoonmaakbedrijven en kinderdagverblijven.
Administratiekantoor overnemen Finovion.
Echter is het niet veel slimmer om eerst met Finovion te praten en te bekijken of het overnemen van een administratiekantoor in uw situatie wel de beste oplossing is? Er zijn namelijk alternatieven voor het overnemen van een administratiekantoor. Alternatief voor administratiekantoor overnemen.
Vraagprijs boekhouding administratiekantoor.
Onderwerp: Vraagprijs boekhouding administratiekantoor 5705 keer gelezen. Vraagprijs boekhouding administratiekantoor. Gepost op: 19 november 2012, 1340.: Wij zijn in onderhandeling om een portfolio van administraties van een administratiekantoor over te nemen en ik vroeg me af of de huidige vraagprijs een beetje reëel is.
Administratiekantoor kopen Finovion.
Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat u ook zonder het overnemen van een klantenportefeuille in 1 tot 2 jaar een administratiekantoor met 1 ton omzet kan opzetten? Van een administratiekantoor kopen en het betalen van een vergoeding over de omzet is dan geen sprake.
Te koop aangeboden en gevraagd. PrimusPrimus.
Klein kantoor centraal gelegen Midden Brabant, omzet plm 50.000 1 medewerker. Klein administratiekantoor of portefeuille. Klein administratiekantoor regio Rotterdam gezocht. Wij zijn op zoek naar een klein administratiekantoor of portefeuille in de omgeving van Rotterdam ter uitbreiding van ons kantoor.

Contacteer ons